Рус
Страница: 3 ПЕРЕВОЗЧИК НЕДЕЛИ
Количество постов — 50
сегодня стал на загрузку Хмельницкий-Кременчук (12тн 86м3= 5500гр= клиент).
после меня приезжает львовская машына Рено магнум ВС 2275 АІ п/п ВС 2238 ХТ
(12тн 86м3) Хмельницкий-Львов.
слово за слово = аж за 1000гр фраер едет. спрашиваю: а чего же так?
ответ: а я за два дні скільки проїм?
у меня вопрос(ХОТЯ ТАМ НА МЕСТЕ БЫЛО ДИКОЕ ЖЕЛАНИЕ НАЧИСТИТЬ РЕКСУ ТАБЛО): КАК ЭТОГО УРОДА НАЗВАТЬ?
P.S. страна должна знать ,,героев,, в лицо!!! так что не стесняемся, а выкладываем номера таких бойцов....
Конечно выкладывайте. Возьмем на заметку

у меня вопрос(ХОТЯ ТАМ НА МЕСТЕ БЫЛО ДИКОЕ ЖЕЛАНИЕ НАЧИСТИТЬ РЕКСУ ТАБЛО): КАК ЭТОГО УРОДА НАЗВАТЬ?
P.S. страна должна знать ,,героев,, в лицо!!! так что не стесняемся, а выкладываем номера таких бойцов....

Для чого? і,що ваша заметка дасть? Ви щось зміните? Я можу вам цілий список дати таких перевізників.І сьогодні грузяться Бровари-Ужгород,Тячів 2800...це взагалі по 2.3грн,а що,стояти буде,як йому в пятницю грузитись на Угор-ну а вівторок вантажитись імпортом.Запропонуйте нам за 5000.0грн ті блоки.Я прошу,дайте хоч 3500,яка ж відстань велика...а заказчик-нащо мені щось рахувати,за 2800 в мене черга стоїть,не хочеш-не їдь.А машин в Закарпаття,на Львів-хмара.Треба добре знати напрямок,його проблеми,можливості,а тоді"чистити табло"

Для чого? і,що ваша заметка дасть? Ви щось зміните? Я можу вам цілий список дати таких перевізників.І сьогодні грузяться Бровари-Ужгород,Тячів 2800...це взагалі по 2.3грн,а що,стояти буде,як йому в пятницю грузитись на Угор-ну а вівторок вантажитись імпортом.Запропонуйте нам за 5000.0грн ті блоки.Я прошу,дайте хоч 3500,яка ж відстань велика...а заказчик-нащо мені щось рахувати,за 2800 в мене черга стоїть,не хочеш-не їдь.А машин в Закарпаття,на Львів-хмара.Треба добре знати напрямок,його проблеми,можливості,а тоді"чистити табло"
Даже и не думал никому "чистить табло". Мне для других целей- я заказчик

Мне для других целей- я заказчик

Комментарий
Простои автомобиля не оплачены. Если хотите простоять на холоде бесплатно 3 дня, или более, как им там захочется, по их же вине - тогда поработайте с ООО "СУПО". Они же ООО "Луганский электромашиностроительный завод" (ЛЭМЗ) и ЧП "Металл-ТИС" (г.Новомосковск). Неужели сумма в 1500,00 грн. может испортить Вашу репутацию ???!!!
http://www.lardi-trans.com/reliability_zone/view_response.php?o_id=169094
Для этих целей?

Комментарий
Простои автомобиля не оплачены. Если хотите простоять на холоде бесплатно 3 дня, или более, как им там захочется, по их же вине - тогда поработайте с ООО "СУПО". Они же ООО "Луганский электромашиностроительный завод" (ЛЭМЗ) и ЧП "Металл-ТИС" (г.Новомосковск). Неужели сумма в 1500,00 грн. может испортить Вашу репутацию ???!!!
Для этих целей?

Если все было действительно так, как пишет ООО "ЛАТЕСТ"- почему бы им не подать в суд и не получить "свои" деньги?

Комментарий
Для этих целей?

Если все было действительно так, как пишет ООО "ЛАТЕСТ"- почему бы им не подать в суд и не получить "свои" деньги?
А по цепочке регистраций возражений нет...

Комментарий
Для этих целей?

А по цепочке регистраций возражений нет...

Эт вы о чем?
Просто смешно смотреть цены на грузы.За кого они держат перевозчика непонятно.Даеш зеленую волну дармовозам!
Продолжаем смеяться...

Все геніальне-просто.Дивуються і дискутують люди,що незнають західного направлення.А ситуація така-ціни на перевезення в той регіон немає,тому,що тільки в Закарпатській обл біля 20000 ам в приватних руках,тобто,в кожного Івана є фура,дітям на повноліття фури дарують,під однією ліцензією-брат,сват,кум,сестри чоловіка швагро...Їх бізнес-дрова,пиломати на Европу,імпорт,а Київ-Львів,Ужгород-це обратка,якої,часто,на всіх не вистачає.Одні їдуть порожняком додому,іншим 2500грн до Ужгорода за щастя.Тому-Хм-Львів-1000грн -норма життя.Ось такі ФІГЛІ-МІГЛІ
э дуже простий вихід.я часто ним користуюся.
1.Імпорт брати за таку ставку щоб можна було з Києва чи Сходу вертатися пустим.
2.не їхати дальше за Львів.все просто.)))))))))))
Сума фрахту є договірною і визначається виключно з конкретної ситуації на ринку автоперевезень.А ринок автоперевезень,як ми знаємо, не дуже стабільний.Впливає багато чинників,зокрема-конкуренція.Хочеться багато і зразу,але..."хотіла мама пана,але пан маму не хотів".
Для того щоб брати,треба,щоб хтось давав..а,взагалі,кожен веде свій бізнес так,наскільки йому мозгів вистачає.В одного все складається,а другий "врожденный горемыка"- йому весь час щось заважає..
Для того щоб брати,треба,щоб хтось давав..а,взагалі,кожен веде свій бізнес так,наскільки йому мозгів вистачає.В одного все складається,а другий "врожденный горемыка"- йому весь час щось заважає..
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы